Recensies

Hieronder vindt u een aantal recensies van klanten van Tuinmeester Rick


Mijn voor- en achtertuin waren aan een opknapbeurt toe. Rick heeft kwalitatief zeer goede planten voor de nieuwe heg gekocht en uitstekend graaf- en snoeiwerk verricht. In een uitermate prettige samenwerking ziet mijn tuin er weer prima uit.

Ik zou zeggen:

Tuinmeester Rick is een meester in de tuin !

Leo, Noordwijk


Tuinmeester Rick verzorgt onze tuin in Noordwijk nu sinds anderhalf jaar. De tuin heeft sindsdien een metamorfose ondergaan, het is prachtig geworden, een plezier om naar te kijken en in te vertoeven.

Rick is heel proactief, hij sluit bijvoorbeeld het water af voor het gaat vriezen, en hij stelt een snoeiplan voor. Al met al echt een betrouwbare tuinmeester die voor ons het verschil heeft gemaakt.

Imke, Noordwijk


Tuinmeester Rick onderhoudt al enkele jaren tot mijn volle tevredenheid mijn tuin.

Hij is een vakman, die de tuin vakkundig onderhoudt en snel en heel netjes werkt. Ook geeft hij goede adviezen en denkt mee met mij als klant. Hij doet dat op een heel prettige manier.

Hij heeft altijd echt plezier in zijn werk en is enthousiast. Het is dan ook altijd leuk om hem in de tuin aan het werk te zien en met hem te overleggen. Rick is daarnaast een heel aardige man.

Rick werd mij geadviseerd door een vriendin en ik ben haar daar nog steeds dankbaar voor.

Ik kan tuinmeester Rick van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een echt goede tuinman, met hart voor zijn werk, uw tuin en zijn klanten!

Wilma, Noordwijk


Na het “snippergroen” moest er het t een en ander aan mijn tuin gebeuren.

Tuinmeester Rick kwam in beeld en ik besloot met hem in zee te gaan. Een beslissing, waar ik geen seconde spijt van heb gehad.

De zorg, de aandacht , die hij besteedde aan de beplanting, de professionele manier, waarop de struiken gesnoeid zijn. .. alle lof.

Bovendien werd alles keurig opgeruimd na afloop.

 

Tuinmeester Rick: een aanrader!

 

Annie, Noordwijk


Rick doet nu al een jaar of 4 het onderhoud van mijn tuin en daar ben ik heel tevreden over. Hij maakt een plan voor het werk, op afgesproken dagen is hij altijd de man van de klok, en hij ruimt niet alleen keurig op, hij is ook een opgeruimd mens en prettig in de omgang. Ik beveel hem zeer aan. 

Koos, Noordwijk